Cara Bermain Mudah Alih Pai Gow

Pai Gow adalah salah satu permainan kasino terbaik untuk dimainkan apabila pemain mempunyai banyak masa untuk dibunuh. Populariti bermain Pai Gow pada peranti mudah alih telah meningkat dengan stabil dalam beberapa tahun kebelakangan. Kadar permainannya perlahan, yang diterjemahkan ke tepi rumah yang lebih rendah. Ini juga memaksimumkan kemungkinan pemain melarikan diri dengan kemenangan yang lebih besar.

Peraturan permainan mungkin kelihatan rumit jika dibandingkan dengan permainan pantas seperti Texas hold 'em. Namun, apabila pemain memahami mereka, menjadi lebih mudah untuk menang besar. Tetapi, pemain pertama perlu membezakan antara Pai Gow dan poker klasik.

Bagaimana Pai Gow Boleh Dimainkan dalam Aplikasi atau Mudah Alih

Bagaimana Pai Gow Boleh Dimainkan dalam Aplikasi atau Mudah Alih

Sangat mudah untuk memahami bagaimana Pai Gow dapat dimainkan dalam aplikasi atau versi responsif mudah alih jika pemain mempunyai pengalaman dalam poker klasik. Kedua-dua permainan mempunyai banyak persamaan yang dapat digunakan oleh pemain Pai Gow baru sebagai asas dalam permainan. Inilah perbezaan Pai Gow dari poker klasik:

  • Pemain memulakan permainan dengan tujuh kad dan bukannya 2 kad
  • Dek Pai Gow mempunyai satu dan bukannya 2 pelawak
  • Bluffing tidak dibenarkan semasa bermain Pai Gow
  • Betett bersaing dengan peniaga
  • Kedudukan tangan juga sedikit berbeza
Bagaimana Pai Gow Boleh Dimainkan dalam Aplikasi atau Mudah Alih
Peraturan

Peraturan

Pemain dapat mempertaruhkan wang tunai sebenar kerana semua penyedia permainan menyokong android dan juga peranti lain. Oleh itu, anda perlu mengetahui peraturan dan kaedah terbaik untuk memenangi beberapa permainan. Sistem ranking tangan adalah sama seperti dalam permainan, seperti Texas hold'em dengan beberapa pengecualian.

Untuk satu, ada satu kad dari 5 jenis kad di satu tangan. Ini adalah tangan tertinggi, dan bahkan dapat mengalahkan royal flush. Walau bagaimanapun, selalu dianjurkan untuk membelah tangan ke tangan depan dan bawah kerana permainan dapat diperpanjang.

Peraturan
Strategi Pai Gow Mudah Alih

Strategi Pai Gow Mudah Alih

Sebilangan besar pemain Pai Gow yang berpengalaman juga memahami bahawa memanjangkan permainan adalah bahagian strategi dan peraturan yang tidak diucapkan. Ini sangat bermanfaat kerana semua penyedia permainan menyokong peranti iPhone dan iOS yang boleh bertahan lama dengan sekali caj. Dalam poker klasik, pemain tidak akan pernah mengorbankan sebilangan besar ace.

Namun, pemain perlu mencipta dua tangan. Salah satu tangan ini perlu mempunyai dua kad. Oleh itu, mereka harus membelah tangan seperti itu untuk membentuk 2 tangan yang menang. Jadi, ini bermaksud meletakkan sekurang-kurangnya satu ace di tangan bawah sebelum menentang peniaga.

Strategi Pai Gow Mudah Alih
Bagaimana Pai Gow Mudah dan Sesuai dimainkan di Tablet

Bagaimana Pai Gow Mudah dan Sesuai dimainkan di Tablet

Perkara pertama yang perlu diingat oleh pemain ialah Pai Gow memukul mereka terhadap peniaga. Tidak seperti menentang pemain lain, tidak ada gertakan atau tipu muslihat ketika berusaha memenangkan Pai Gow. Kedua-dua pemain dan peniaga menerima tujuh kad. Kad pemain tetap menghadap ke atas sementara kad peniaga menghadap ke atas.

Kad dibahagi kepada dua tangan. Tangan depan mempunyai lima kad, dan sebahagian besar kad pemain harus menguatkan tangan ini. Penjual menunjukkan tangan mereka setelah pemain menyelesaikan bagaimana tangannya dibelah.

Bagaimana Pai Gow Mudah dan Sesuai dimainkan di Tablet